Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en un plat fondo els rovells d’ou i el sucre. Remeneu-ho amb una cullera de fusta. Tireu-hi la farina, el sobre de llevat, el iogurt, la ratlladura de llimona i les clares a punt de neu. Deixeu-ho reposar una estona tapat amb un drap de cuina.
  2. Peleu les pomes i talleu-les a tires llargues i primes en forma de mitja lluna. Ruixeu-les amb suc de llimona. Poseu la pasta en un motlle que sigui fondo de la manera següent: capa de pasta, grapat de poma. Acabeu-ho amb pasta i, per sobre, poseu-hi un polsim de sucre i una mica de margarina.
  3. El forn, tingueu-lo molt calent, a 180 ºC, i aneu abaixant la temperatura cada 15 min. El temps de cocció és 1 h, aproximadament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: