Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les pomes, retireu-ne el cor i talleu-les a làmines. Barregeu-les amb les panses, el sucre i el rom. Deixeu-ho macerar 2 h a la nevera.
  2. Estireu la pasta i poseu-la en un motlle baix antiadherent, arranant-hi les vores i punxant-ne el fons. Si voleu podeu posar mantega i farina al motlle per assegurar-vos que la pasta no s’enganxarà.
  3. Escorreu la poma i les panses i barregeu el suc que han fet amb els ous i la llet, batent-ho bé. Afegiu-hi la compota ben desfeta i la pols d’ametlla, i barregeu-ho bé abans d’abocarho dins del motlle folrat. Repartiu-hi els talls de poma per la superfície i espolseu-hi les panses pel damunt com a darrer toc.
  4. Poseu el motlle al forn calent, a 180 ºC, i deixeu coure el pastís 30-35 min.
  5. Deixeu-lo entebeir i espolseu-hi una mica de sucre de llustre pel damunt abans de desemmotllar-lo.

CONSELL

La poma Golden té l'avantatge de no ennegrir-se en contacte amb l'aire.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: