Preparació
Preparació
- Per a la massa brisa: fregueu la farina i la mantega amb les mans fins que la mantega desaparegui i la massa tingui una textura semblant a la sorra.
- Afegiu-hi el sucre i l’ou batut. Pasteu-ho fins aconseguir una massa homogènia.
- Estireu la massa sobre una superfície enfarinada.
- Unteu i enfarineu un motlle i ompliu la base amb la massa.
- En un bol, barregeu la mantega pomada amb el sucre de llustre i els ous. Afegiu-hi la farina i l’ametlla en pols.
- Ompliu la massa brisa amb aquesta barreja, poseu-hi els préssecs en almívar tallats bonics per sobre i l’ametlla filetejada.
- Demaneu ajuda a un adult per posar el pastís al forn, a 180 ºC, durant 30 min.
El consell
Si ho preferiu, podeu preparar aquest pastís amb pinya en almívar. Per fer-ho més fàcil, podeu fer servir pasta brisa comprada feta.