Preparació
- Poseu en remull la molla de pa amb la llet que absorbeixi.
- Separeu els rovells de les clares. Reserveu 50 g de sucre.
- Tritureu amb el túrmix tots els ingredients excepte les clares i el sucre reservat.
- Munteu les clares a punt de neu afegint-hi el sucre reservat quan estiguin a mig muntar. Incorporeu-les amb suavitat a la barreja anterior.
- Aboqueu la mescla en un motlle untat de mantega i farina. Coeu-ho al forn a 170 ºC durant 1 h. Deixeu-ho refredar.
- Poseu en remull la gelatina. Escalfeu una mica d’aigua i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
- Escalfeu una mica la melmelada per tal de liquar-la un pèl. Afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho bé.
- Aboqueu la melmelada per sobre la superfície del pastís i deixeu-ho refredar.
- Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho (a temperatura ambient).