Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esteneu la pasta brisa en un motlle desemmotllable i coeu-la 15 min a 180 ºC.
  2. Esteneu la compota sobre la pasta brisa.
  3. Amb les varetes elèctriques del túrmix, bateu els ous i el sucre fins que blanquegin i tripliquin el volum. Afegiu-hi l’ametlla, la ratlladura de llimona i el licor i barregeu-ho amb moviments suaus per evitar que s’abaixi la massa. Aboqueu-ho dins el motlle i coeu-ho 1 h a 170 ºC.
  4. Deixeu-ho refredar, decoreu-ho amb sucre en pols i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: