Preparació
- Per a la base: tritureu les galetes i barregeu-les amb el sucre i la mantega fosa fins a obtenir una pasta homogènia. Esteneu bé la pasta dins un motlle desemmotllable i coeu-ho al forn a 180 ºC durant 10 min. Deixeu-ho refredar.
- Per al farcit: poseu en remull 5 fulles de gelatina en aigua freda. Barregeu el formatge, el gelat fos i el sucre. Escalfeu un dit d’aigua al microones i dissoleu-hi la gelatina. Afegiu-ho a la mescla anterior i barregeu-ho bé. Semimunteu la nata i afegiu-la amb compte que no s’abaixi. Aboqueu-ho dins el motlle i deixeu que qualli a la nevera durant 2 h.
- Per a la cobertura: poseu en remull 2 fulles de gelatina. Escalfeu un dit d’aigua al microones i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu-ho amb els iogurts i aboqueu-ho sobre el pastís. Reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.