Preparació
- Folreu un motlle desemmotllable amb la pasta brisa i coeu-la 15 min a 180 ºC.
- Deixeu en remull les cireres amb l’amaretto durant 30 min, remenant-ho de tant en tant per tal que s’impregnin bé del licor.
- Foneu la xocolata al microones a baixa potència i deixeu-la temperar.
- Bateu amb les varetes elèctriques del túrmix la mantega i el sucre fins que blanquegi. Sense deixar-ho de batre, afegiu-hi els ous d'un en un, alternant-los amb les ametlles mòltes, la farina i el llevat. Finalment, incorporeu-hi les galetes triturades i la xocolata fosa.
- Aboqueu un terç de la barreja dins el motlle, repartiu-hi les cireres escorregudes per sobre i acabeu-hi d’abocar la barreja de xocolata. Repartiu les ametlles filetejades per sobre i coeu-ho 50-60 min a 170 ºC.
- Traieu-ho del forn, deixeu-ho reposar una estona, decoreu-ho i serviu-ho tebi.