Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Torna Receptes by Cuina carregat de receptes i idees per a tots els gustos i butxaques. Amanides temptadores, receptes que mereixen un premi, plats viatgers i set menús de primavera, entre molts altres. En portada hi trobareu, precisament, aquest pastís espiral d'hortalisses. Una recepta tradicional que encara triomfa per la presentació i el sabor. 

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Poseu la massa en un motlle per a quiche (al fons del motlle, podeu posar paper d’enfornar perquè la massa no s’enganxi), punxeu-la amb una forquilla i coeu-la al forn fins que agafi un color daurat. Retireu-la i reserveu-la.
  3. Tritureu el pesto amb els tomàquets secs i reserveu-ho.
  4. Renteu i talleu les hortalisses a làmines molt fines amb una mandolina o un pelador de verdures.
  5. Poseu oli d’oliva, sal i pebre en un bol i mescleu-ho.
  6. Poseu el pesto de tomàquet sobre la massa.
  7. Enrotlleu tres tires d’hortalisses (per exemple, pebrot vermell, carbassó i pastanaga, i poseu-les al centre de la massa. Tot seguit, aneu formant l’espiral amb més tires, alternant-les perquè us quedin capes de diferents colors.
  8. Quan acabeu de posar totes les tires, pinteu la superfície del pastís amb oli i coeu-lo al forn 20 min més, fins que quedi daurat.
  9. Retireu el pastís del forn i deixeu-lo temperar abans de tallar-lo i servir-lo.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: