Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 160º C.
  2. Poseu la mantega i la mel al microones fins que la mantega es fongui. Remeneu-la amb una cullera de fusta i aboqueu la barreja en un motlle allargat.
  3. Peleu les pomes, traieu-ne el cor i talleu-les en vuit grills. Repartiu -los sobre la base de mel i mantega i repartiu-hi les panses per sobre.
  4. Per a la massa: bateu la mantega fins que us quedi cremosa i afegiu-hi la mel, a poc a poc. Continueu-ho batent fins que hi quedi ben incorporada. Bateu l'ou i afegiu-lo a la mescla, sense deixar de coure.
  5. Barregeu la farina, el llevat, la canyella i la nou moscada, i tamiseu-ho sobre la mescla anterior. Afegiu-hi la llet i remeneu-ho bé, fins que quedi una mescla homogènia.
  6. Poseu la mescla al motlle i coeu-la durant 45 minuts. Quan el pastís estigui cuit (podeu comprovar-ho amb un escuradents), deixeu el motlle sobre una reixeta perquè perdi la temperatura. Gireu-lo sobre un plat i serviu-lo amb una bola de gelat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: