Preparació
- Per a la base: tritureu una mica els flocs de civada amb un robot de cuina i barregeu-los amb les avellanes picades.
- Foneu la xocolata i la mantega al microones a baixa potència, vigilant que no es cremi la xocolata. Remeneu-ho fins a obtenir una mescla homogènia i brillant. Aboqueu la xocolata sobre la civada i barregeu-ho bé.
- Esteneu la mescla pel fons d’un motlle desemmotllable de 24 cm pressionant per tal que quedi ben compacta i sense forats a les vores. Reserveu-ho a la nevera.
- Per al farcit: foneu les xocolates al microones a baixa potència vigilant que no es cremin. Reserveu-les.
- Poseu en remull la gelatina en aigua freda per tal que es rehidrati. Escalfeu al microones una petita part de la nata (un ditet) i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
- Barregeu bé el formatge, el sucre i el iogurt. Afegiu-hi la gelatina dissolta i barregeu-hobé fins que quedi homogeni. Incorporeu-hi la nata semimuntada amb moviments suaus per tal que no s’abaixi.
- Separeu la mescla en dues parts; a una barregeu-hi la xocolata negra, i, a l’altra, la xocolata blanca. Aboqueu cullerades de les dues cremes alternades sobre la base de cereals. Remeneu-ho una mica amb la punta d’un ganivet per tal de crear l’efecte marbre. Alliseu la superfície i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
- Decoreu-ho i serviu-ho fresc de nevera.