Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: tritureu una mica els flocs de civada amb un robot de cuina i barregeu-los amb les avellanes picades.
  2. Foneu la xocolata i la mantega al microones a baixa potència, vigilant que no es cremi la xocolata. Remeneu-ho fins a obtenir una mescla homogènia i brillant. Aboqueu la xocolata sobre la civada i barregeu-ho bé.
  3. Esteneu la mescla pel fons d’un motlle desemmotllable de 24 cm pressionant per tal que quedi ben compacta i sense forats a les vores. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Per al farcit: foneu les xocolates al microones a baixa potència vigilant que no es cremin. Reserveu-les. 
  5. Poseu en remull la gelatina en aigua freda per tal que es rehidrati. Escalfeu al microones una petita part de la nata (un ditet) i dissoleu-hi la gelatina escorreguda.
  6. Barregeu bé el formatge, el sucre i el iogurt. Afegiu-hi la gelatina dissolta i barregeu-hobé fins que quedi homogeni. Incorporeu-hi la nata semimuntada amb moviments suaus per tal que no s’abaixi.
  7. Separeu la mescla en dues parts; a una barregeu-hi la xocolata negra, i, a l’altra, la xocolata blanca. Aboqueu cullerades de les dues cremes alternades sobre la base de cereals. Remeneu-ho una mica amb la punta d’un ganivet per tal de crear l’efecte marbre. Alliseu la superfície i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  8. Decoreu-ho i serviu-ho fresc de nevera.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: