Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: esmicoleu els melindros i barregeu-los amb la mantega fosa fins que quedi una massa homogènia. Esteneu-ho bé per tota la base d’un motlle desemmotllable de 24 cm.
  2. Per a la mousse: remulleu en aigua freda les fulles de gelatina. Escalfeu al microones una part de l’almívar de llet i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu-ho amb la resta d’almívar de llet. Munteu la nata i afegiu-la delicadament per tal que no s’abaixi. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les, també molt suaument. Aboqueu la mescla dins el motlle i deixeu-ho a la nevera fins que qualli (com a mínim, 2 h).
  3. Per a la cobertura de xocolata: escalfeu la nata i la glucosa al microones (quasi fins a bullir). Barregeu-ho bé i afegiu-hi la xocolata trossejada remenant-ho fins que es fongui i quedi una crema sense grumolls. Deixeu-ho refredar una mica (fins a uns 40 ºC) i aboqueu-ho sobre la mousse. Deixeu el pastís a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: