Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: en un bol, barregeu els elements secs: la farina, el sucre, l’impulsor, el bicarbonat, la sal i les espècies.
  2. Incorporeu-hi l’aigua i l’oli i barregeu-ho. Incorporeu-hi la pastanaga ratllada i barregeu-ho. Aboqueu la massa dins d'un motlle encamisat i enforneu-ho 50 min a 170 ºC. Deixeu refredar el pa de pessic i talleu-lo en tres capes.
  3. Per a la crema de mantega: barregeu la margarina i el sucre de llustre. Incorporeu-hi el formatge i barregeu-ho fins a obtenir una crema llisa i brillant.
  4. Munteu el pastís intercalant capes de pa de pessic i de crema. Acabeu-lo amb més crema per tot l’exterior, i decoreu-lo amb la pastanaga ratllada i les nous pacanes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: