Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Amb la Thermomix:

  1. Poseu la papallona en el vas de la Thermomix, incorporeu-hi els ous i el sucre i programeu 3′ – T 37º – v 4. Traieu la papallona, afegiu-hi la farina i el cacau tamisats i programeu 5” – v 4. Aboqueu la barreja en un motlle d’uns 21 cm, prèviament untat, i coeu-ho 10 min a 160 ºC amb el forn ja calent. Deixeu-ho refredar.
  2. Tritureu les avellanes a v 3-5-7-9. Reserveu-les. Sense netejar el vas, tritureu la xocolata durant uns segons a v 3-5-7-9. Afegiu tots els ingredients en el vas, barregeu-ho 4” – v 6 i programeu 10′ – T 100º – v 4. Aboqueu la crema en el motlle, deixeu-la refredar una mica i reserveu-la a la nevera un mínim de 4 h. És millor fer-lo el dia abans. 
  3. En el moment de servir-ho, empolseu-lo amb cacau en pols per tapar les imperfeccions.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: