Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: poseu la farina i la sal en un bol. Afegiu-hi la mantega freda tallada a dauets i barregeu-ho pessigant-ho amb dits fins que tingui una textura arenosa. Afegiu-hi el sucre, l’ou, i barregeu-ho el mínim fins que quedi incorporat i formi una bola. Emboliqueu-la amb paper film i deixeu-la a la nevera 2 h.
  2. Esteneu la massa amb l’ajut d’un corró i cobriu la base i les parets d’un motlle desemmotllable. Punxeu-la amb una forquilla, poseu-hi un pes a dins (uns cigrons secs) i coeu-la 15 min a 190 ºC. Traieu-ho del forn, retireu el pes i reserveu-ho.
  3. Per al farcit: escalfeu la nata en un cassó i afegiu-hi el formatge de cabra trossejat. Remeneu-ho fins que s’hagi desfet tot el formatge.
  4. Separeu els rovells de les clares. Barregeu els rovells amb la llet condensada. Afegiu-hi la nata amb el formatge i barregeu-ho bé. Munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les amb suavitat a la barreja.
  5. Aboqueu-ho dins el motlle reservat i coeu-ho 30 min a 170 ºC amb el forn preescalfat.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: