Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la mantega en un cassó i coeu-hi els espinacs fins que quedin ben tendres.
  2. En una paella, poseu un raig d’oli d’oliva i sofregiu-hi la ceba, tallada molt fina, amb el gra d’all picat. Afegiu-hi la carn picada i els espinacs, remeneu-ho uns minuts i reserveu-ho en un colador perquè deixi anar tota l’aigua.
  3. Quan la mescla s’hagi refredat, poseu-hi els ous batuts. Cobriu un motlle rodó amb una làmina de pasta de full, aboqueu-hi la mescla i cobriu-ho amb l’altra làmina de pasta de full. Pinteu-ho amb una mica d’ou batut i coeu-ho al forn 20 min, a 180 ºC, fins que quedi daurat i cruixent.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: