Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el pa de pessic en tres pisos. Mulleu amb almívar el primer pis. Escampeu la trufa per sobre i cobriu-ho amb el segon pis. Mulleu-lo amb almívar i escampeu la nata muntada per sobre. Cobriu-ho amb el tercer pis de pa de pessic i mulleu-lo amb la resta d’almívar.
  2. Cobriu tot el pastís de gema deixant que caigui pels costats fins que quedin totes les parets ben cobertes. Alliseu bé la part superior i enganxeu l’ametlla filetejada per tot el voltant.
  3. Empolseu tota la superfície amb sucre i cremeu-la amb un bufador. Adorneu-lo al gust de cadascú i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: