Preparació
- Poseu les prunes i els albercocs en un bol amb aigua i poseu-los al microones 3 min, a temperatura màxima.
- Peleu la poma, traieu-li el cor i talleu-la a vuitens.
- Talleu les figues a rodanxes.
- Escalfeu el forn a 180 ºC.
- Escalfeu la mantega en una paella i, quan estigui fosa, afegiu-hi el sucre. Quan s’hagi format un caramel, aboqueu-lo en quatre motlles individuals per a cassoletes, procurant repartir-lo bé pel fons.
- Poseu-hi la poma, les figues, els albercocs i les prunes.
- Amb un motlle rodó o amb la boca d’un got, retalleu quatre discos de massa brisa que siguin una mica més grans que els motlles. Cobriu les cassoletes de fruita amb els discos de massa brisa col·locant les vores de la massa per dins del motlle (és a dir, que quedin entre el motlle i la fruita).
- Coeu les cassoletes al forn fins que la massa es vegi ben daurada, uns 20 min.
- Retireu-les del forn i traieu-les dels motlles.
- Deixeu-les refredar i serviu-les empolsant-hi per sobre la barreja de gingebre i cacau. Podeu pintar-ne la superfície amb mel per donar-hi una mica de brillantor.