Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella antiadherent o en un motlle especial, prepareu un caramel amb la mantega i el sucre a foc lent. Aneu remenant la pasta caramel·litzada fins que us quedi amb una textura similar a la d’un toffee.
  2. Col·loqueu les pomes tallades i pelades a quarts i disposeu-les en forma de cercle.
  3. Tapeu les pomes amb la pasta de full, que podeu comprar ja feta al mercat. Segelleu bé la pasta i feu-li un petit forat al mig. Tot seguit, coeu-la al forn a 180 ºC, fins que la pasta quedi cruixent i daurada.
  4. Desmunteu-la i serviu-la amb crema de llet o gelat de vainilla. Podeu decorar la recepta amb una maduixa.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: