Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la mantega en un bol, al bany maria i foneu la xocolata. Retireu-ho del foc i afegiu-hi la farina de garrofa tamisada i els rovells dels ous (reserveu les clares). Integreu-ho bé.
  2. Munteu les clares amb el sucre fins que quedi textura de merenga. Amb una llengua, incorporeu-la a la barreja de xocolata.
  3. Ompliu el motlle ajudant-vos d’una cullera o d’una mànega pastissera, i coeu-lo al forn 20 min, a 200 ºC.  
  4. Per a la crema de cacau:  Poseu tots els ingredients en una processadora d’aliments i tritureu-los fins a obtenir la crema de la textura desitjada.
  5. Reitreu el pastís del forn i deixeu-lo refredar. Desmotlleu-lo i partiu-lo per la meitat. Unteu-lo amb la crema i torneu-lo a muntar.
  6. Decoreu el pastís amb les fruites del bosc i ja el podeu servir.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: