Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Torreu les pipes al forn, a 150 ºC, 10 min. Deixeu-les refredar i talleu-les a trossos irregulars.
  2. Netegeu i talleu el pes total de carbassa a daus d'1 cm i bulliu-ho a foc mitjà amb aigua abundant i sal, 7 min. Escorreu-ho i peseu les dues quantitats necessàries.
  3. Tritureu l'oli, el rovell i el primer pes de carbassa trossejada amb el túrmix. Afegiu-hi el sucre de coco, la sal i la farina d'ametlla, i treballeu-ho bé.
  4. Tamiseu la farina d'arròs i l'impulsor junts, afegiu-hi les espècies. Afegiu-ho a la preparació anterior treballant-ho amb el túrmix.
  5. Afegiu-hi les pipes i el segon pes de carbassa, i barregeu-ho amb l'espàtula.

6. Dosifiqueu-ho als motlles i coeu-ho al forn, a 160 ºC, 29 min. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.

Per a l'acabat:

7. Col·loqueu làmines de carbassa escaldades (talleu carbassa a làmines fines i escaldeu-les en aigua bullent fins que quedin una mica toves) per sobre els pastissets, pinteu-los amb melassa d'ordi i acabeu-los amb pipes de carbassa torrades.

Consell: si no teniu sucre de coco, afegiu-hi sucre morè. Si no trobeu melassa d'ordi, feu servir mel o xarop d'auró.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: