Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les oblies en forma rectangular. Farciu cada oblia amb una cullerada de Nutella, deixant un marge al voltant. Col·loqueu-ho sobre el pal de fusta i tapeu-ho amb una altra oblia. Segelleu bé les vores amb l’ajuda d’una forquilla.
  2. Pinteu les oblies amb ou batut i coeu-les a 190 ºC fins que siguin daurades. Deixeu-ho refredar. Pinteu-ho amb una mica de gelatina i decoreu-ho amb uns fideus de colors.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: