Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates, ratlleu-les amb la part gruixuda d'un ratllador i salpebreu-les lleugerament.
  2. Poseu-les en motlles de silicona petits, del tipus per fer bombons.
  3. Enforneu-les 35 min a 180 graus, o fins que estiguin daurades (les puntes es poden cremar lleugerament).
  4. Si només disposeu d'un motlle de silicona, aneu ratllant les patates per tandes, a mesura que es puguin introduir al forn de seguida, per evitar que s'oxidin.
  5. Per a la maionesa de xili: poseu l'ou en un got mesclador amb la mostassa, sal, pebre i unes gotes de suc de llimona. Afegiu-hi una mica d'oli d'oliva i tritureu-ho amb una batedora, aneu-hi afegint oli a poc a poc mentre ho continueu triturant, fins que es formi la maionesa.
  6. Afegiu-hi els xilis chipotles i torneu-ho a triturar en el got mesclador.
  7. Serviu les patates amb maionesa de chipotle i una mica de cibulet picat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: