Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carn a daus, condimenteu-la amb sal i pebre i rostiu-la al forn.
  2. Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet.
  3. Afegiu al sofregit a la carn i deixeu-ho coure durant uns minuts.
  4. Feu una beixamel amb la llet i la farina, afegiu-la a la carn i tritureu-ho tot.
  5. Peleu i talleu les patates a rodelles de 2 o 3 mm, aproximadament.
  6. Coeu-les en abundant oli tebi.
  7. Farciu-les amb la carn picada.
  8. Passeu-les per ou batut i finalment fregiu-les en oli roent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: