Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la vedella a daus, salpebreu-la i passeu-la per farina. Fregiu-la i, quan estigui enrossida, reserveu-la. 
  2. Coleu l’oli de fregir la carn i poseu-lo en una cassola per fer-hi el sofregit amb la ceba trinxada i el tomàquet ben esmicolat. Mentre es fa el sofregit, prepareu la picada amb els alls, les ametlles, les avellanes, el julivert i el carquinyoli. 
  3. Quan el sofregit estigui acabat, afegiu-hi la vedella reservada, el llorer i el conyac i cobriu-lo d’aigua. Deixeu-ho coure lentament i mentrestant peleu les patates, talleu-les a daus i passeu-les per la paella amb oli i sal. 
  4. Quan la vedella sigui gairebé cuita (més o menys 1 h), afegiu-hi les patates pelades i esqueixades, i uns 15 min després, els pèsols. 
  5. Deixeu-ho fer 10 min més, rectificant-ho de sal o afegint-hi una mica més d’aigua, si escau, i la cassola ja estarà feta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: