Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la pela de les patates, poseu-les en una olla amb aigua i sal i bulliu-les fins que estiguin fetes. Deixeu-les que es refredin en la mateixa aigua i, només quan siguin fredes talleu-les per la meitat. Reserveu-les.
  2. En una paella gran, poseu una mica d’oli, obriu les dues botifarres i fregiu-les-hi. Quan la carn estigui daurada, reserveu-la a part i afegiu a la paella les pastanagues, tallades a trossets (remeneu-les 1 min); el porro, net i tallat a trossets, i la ceba, també tallada. Quan siguin transparents, afegiu-hi la botifarra feta i remeneu-ho.
  3. Obriu la botifarra negra i afegiu-la a la mescla. Quan es desfaci, apagueu el foc, escampeu-hi el julivert i reserveu-ho. Tasteu-ho i rectifiqueu-ho de sal.
  4. Enceneu el gratinador del forn.
  5. Buideu amb cura les patates i afegiu la polpa a les botifarres. Barregeu-ho bé i ompliu-ne les peles de patata.
  6. Prepareu l’allioli i cobriu-hi les patates. Gratineu-ho i, quan canviï el color de la salsa, ja estarà a punt.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: