Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Emboliqueu les patates amb paper d’alumini i coeu-les al forn, a 200 ºC, 40 min. Si teniu molta pressa, també les podeu coure en un recipient tapat al microones, amb un gotet d’aigua, uns 10 min, a potència màxima.
  2. Quan s’hagin refredat, talleu-les per la meitat i buideu la polpa, procurant no trencar la pela. Reserveu-les.
  3. Renteu i talleu els xampinyons ben menuts.
  4. Talleu la part blanca del porro amb unes tisores. Amb l’ajut d’un adult, sofregiu-la lentament amb oli d’oliva, 2 min. Heu d’estar atents, perquè es crema ràpidament.
  5. Aboqueu-hi els xampinyons i deixeu que perdin l’aigua.
  6. Esparraqueu les botifarres, poseu-les a la paella i continueu la cocció.
  7. Afegiu-hi la polpa de les patates i barregeu-ho tot bé.
  8. Farciu les peles de patata amb la barreja.
  9. Poseu una mica de pa ratllat barrejat amb formatge parmesà per sobre de les patates farcides, gratineu-les al forn i ja les tindreu a punt per menjar. 

El consell

Les patates es poden farcir amb tot tipus d’ingredients. Penseu en els aliments que més us agradin: pollastre, verdures, gambetes, salmó... Agafeu aquesta recepta com a base i animeu-vos  a experimentar amb els vostres ingredients preferits!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: