Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla alta amb un raig d’oli sofregiu lleugerament els alls trinxats. Tot seguit, poseu-hi el tomàquet tallat a trossos grossos i deixeu-ho coure uns minuts. Aboqueu-hi la sípia neta i també tallada a daus i deixeu-la coure tapada perquè acabi entendrint-se. Mentrestant, peleu les patates i esqueixeu-les.
  2. Quan la sípia sigui gairebé cuita, afegiu-hi les patates i el brou calent fins a cobrir-les. Deixeu-ho coure lentament. A mitja cocció, incorporeu-hi els pèsols i deixeu-ho coure.
  3. Feu la picada amb un parell d’alls, el julivert, les ametlles torrades i la galeta. Deixateu-la amb el suc de la cocció i tireu-la a l’olla a l’últim moment. Rectifiqueu-ho de sal i apagueu el foc. Podeu servir-ho amb un all i un rajolí d’oli.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: