Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Mescleu la polpa de la fruita de la passió amb la clara d’ou en pols i bateu-ho fins al punt de neu. 
  2. Incorporeu-hi els dos sucres amb suavitat. Amb l’ajuda d’una mànega de pastisseria, doneu forma a la merenga obtinguda ('pavlova'). Feu-ho coure al forn 1 h a 100 ºC. 
  3. Poseu-hi, a la mateixa temperatura i el mateix temps, les làmines de pinya tallades amb una mandolina. Emplateu la 'pavlova' amb el gelat i el mango i salseu-ho amb la fruita de la passió fresca.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: