Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la merenga: amb unes varetes elèctriques, munteu la clara d’ou a punt de neu. Aneu-hi incorporant el sucre a poc a poc, fins a obtenir una merenga ben ferma.
  2. Amb una mànega de pastisseria, formeu les bases de la pavlova. Enforneu-les a 80 ºC fins que quedin ben seques, unes 2 h. Reserveu-les en un lloc ben sec i tancat.
  3. Per al pastís: munteu la nata líquida i incorporeu-hi el sucre. Poseu-la sobre la base de merenga i acabeu-ho per sobre amb les fruites vermelles.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: