Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba fins que quedi transparent. Afegiu-hi el lluç salpebrat i esmicolat, i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la farina i remeneu-ho fins que quedi una pasta densa i homogènia.
  2. Comenceu a afegir-hi llet a poc a poc, sense deixar de remenar, perquè la massa la vagi absorbint i fins que el conjunt vagi perdent consistència. Continueu coent-ho uns minuts més sense deixar de remenar, fins a aconseguir una beixamel suau.
  3. Aparteu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica
  4. Amb l’ajuda d’una cullereta o d’una mànega pastissera, ompliu els pebrots.
  5. Per a la salsa: foneu la mantega i afegiu-hi el formatge. Esmicoleu-ho amb l’ajuda d’una espàtula i, quan es comenci a fondre, afegiu-hi la nata. Remeneu-ho fins que sigui més o menys homogeni. Si voleu una salsa més lleugera, afegiu-hi una mica de llet.
  6. Serviu els pebrots farcits amb una mica de salsa per sobre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: