Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el pollastre a daus regulars i salpebreu-los.
  2. Daureu-los en una paella amb un xic d'oli. Afegiu-hi l'all picat i els cogombrets a rodanxes, i coeu-los 2 min.
  3. Aboqueu-hi les espècies, els condiments i la nata, i deixeu-ho coure lentament 5-10 min, fins que el pollastre estigui cuit i la salsa sigui espessa.
  4. Talleu la part superior dels pebrots i reserveu-la. Salpebreu els pebrots per dins i per fora, fregueu-los amb una mica d'oli i coeu-los al forn, 5 min, a 200 ºC.
  5. Farciu-los amb l'stroganoff de pollastre i poseu-los la tapa. Coeu-los al forn 5 min, a 200 ºC.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: