Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un tall al llarg dels pebrots sense partir-los en dos.
  2. Piqueu el xoriço petit i ratlleu o feu dauets petits d'Emmentaler AOP.
  3. Ompliu els pebrots amb els dos ingredients anteriors.
  4. En una paella antiadherent a foc alt amb un raig d'oli d'oliva verge, salteu els pebrots de Padrón fins que el formatge es comenci a fondre a l'interior i el pebrot es vagi daurant.
  5. Serviu-ho amb una mica de sal en escates pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: