Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu els alls picats amb un rajolí d'oli d'oliva. Per sobre, disposeu-hi els quatre lloms de peix i els tomàquets, oberts per la meitat.
  2. Rostiu-ho al forn 15 min, a 190 ºC, fins que el peix i els tomàquets s'agafin.
  3. Traieu-ho del forn i serviu-ho acompanyat d'unes mongetes, bullides i saltades amb un gra d'all i un rajolí d'oli d'oliva.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: