Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu de vísceres el peix i retireu-ne els ulls. Filetegeu-lo, que en quedin els dos lloms sencers (en forma de papallona) i, a part l'espina i el cap.
  2. Per a la maionesa: poseu l'ou a temperatura ambient en un got per a la batedora, cobriu-lo amb l'oli i sal dissolta en una cullerada de suc de llima, de la qual n'haureu ratllat i reservat la pell. Introduïu el braç de la batedora fins al fons del got i accioneu-lo sense moure'l. Quan es comenci a formar l'emulsió, aneu pujant el braç. Afegiu-hi el coriandre i torneu-ho a triturar.
  3. Afegiu la pela de la llima ben fina dins la maionesa i barregeu-ho amb una cullera. Refrigereu-ho.
  4. Arrebosseu les espines i els caps amb farina d'arròs. Fregiu-los a foc suau, en una cassola en oli abundant, sense cremar-los. Retireu-los i deixeu-los assecar sobre paper de cuina.
  5. Apugeu el foc, saleu els lloms i arrebosseu-los. Fregiu-los 1 minut, perquè es daurin ràpidament i quedin sucosos per dins. Assequeu-los sobre paper de cuina.
  6. Serviu els lloms i els cruixents calents amb la maionesa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: