Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu el peix i talleu-lo a trossos de mida mitjana.
  2. En un bol, barregeu tots els ingredients de la marinada.
  3. Afegiu-hi el peix trossejat i deixeu-lo marinar 30 min.
  4. Retireu el peix de la marinada i poseu-lo en una plata per al forn.
  5. Fornegeu-lo a 180 ºC, 5-10 min, fins que estigui cuit.
  6. Barregeu l’adob amb la salsa (mescleu tots els ingredients) i poseu-ho a sobre del peix, un cop fora del forn.

CONSELL
Acompanyeu-ho d’una amanida o de verdures al vapor.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: