Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el peix, filetegeu-lo i traieu-ne les espines.
  2. Renteu les verdures i talleu-les a la juliana fina.
  3. Marqueu el peix a la planxa, amb una mica d’oli d’oliva, per la part de la pell, i acabeu la cocció al forn, a 180 ºC.
  4. Salteu les verdures en una paella fonda, una per una, amb una mica d’oli.
  5. Barregeu les verdures saltades i poseu-les al punt de sal.
  6. Presenteu el plat amb les verdures en forma cònica i el peix al damunt, amb sal i oli d’avellana.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: