Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu l’almívar posant a bullir l’aigua, el sucre i el suc de llimona.
  2. Peleu les peres i coeu-les lleugerament amb l’almívar. Escorreu-les i reserveu-les.
  3. Talleu 4 llesques fines de pa d’espècies i empolvoreu-les amb sucre de llustre. Poseu-les al grill perquè es caramel·litzin i quedin cruixents. Ratlleu unes quantes llesques més de pa d’espècies com si fos sorra.
  4. Feu la salsa amb la xocolata, la nata i les espècies.
  5. Arrebosseu les peres amb la sorra de pa i, immediatament després, emplateu-ho amb la salsa i el sorbet.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: