Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les peres: en un cassó poseu el vi, el sucre i la canyella. Peleu les peres i introduïu-les al cassó ben cobertes de vi.
  2. Coeu les peres uns 20 minuts, fins que siguin toves.
  3. Deixeu refredar les peres i reserveu-les a la nevera un o dos dies, dins el vi.
  4. Escorreu les peres i poseu el vi a reduir al foc, fins a obtenir una textura de salsa. Reserveu-ho.
  5. Per al cremós: foneu la xocolata blanca al microones, amb compte que no es cremi. Barregeu-la amb el iogurt grec i reserveu-ho a la nevera.
  6. Serviu les peres amb la reducció de vi i el cremós de iogurt i xocolata blanca per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: