Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les peres, talleu-les per la meitat al llarg i dipositeu-les en una olla.
  2. Afegiu la resta dels ingredients a l’olla menys la menta i les llavors de magrana, i poseu-ho al foc. Deixeu-ho coure a foc lent 25 min, fins que les peres s’estovin completament i el suc es faci xarop.
  3. Afegiu-hi les llavors de magrana, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar.
  4. Serviu les peres amb una miqueta de xarop i granes de magrana, i acabeu-ho amb les fulles de menta.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: