Preparació
Preparació
- Peleu i piqueu la ceba i l’all. Amb l’ajuda d’un adult, sofregiu-ho lentament en una cassola amb una mica d’oli, uns 5 min.
- Talleu el pernil a trossets amb unes tisores. Afegiu-ho al sofregit, remeneu una mica la barreja i poseu-hi els pèsols desgranats. Afegiu-hi mig got d’aigua i tapeu bé la cassola. Deixue-ho coure lentament uns 15 min.
- Quan siguin cuits, traspasseu els pèsols a unes cassoletes que puguin anar a taula o poseu-los en platets fondos.
- Feu els ous de guatlla ferrats.
- Poseu-los sobre la cassoleta o el plat, i ja ho podeu servir!
El consell
Aquestes cassoletes també us quedaran delicioses si hi afegiu uns quants bolets. Per fer-ho, només heu de coure els bolets en una paella fins que deixin anar tota l’aigua. Quan estiguin a punt, els afegiu als pèsols i el pernil.