Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba i l’all. Amb l’ajuda d’un adult, sofregiu-ho lentament en una cassola amb una mica d’oli, uns 5 min.
  2. Talleu el pernil a trossets amb unes tisores. Afegiu-ho al sofregit, remeneu una mica la barreja i poseu-hi els pèsols desgranats. Afegiu-hi mig got d’aigua i tapeu bé la cassola. Deixue-ho coure lentament uns 15 min.
  3. Quan siguin cuits, traspasseu els pèsols a unes cassoletes que puguin anar a taula o poseu-los en platets fondos.
  4. Feu els ous de guatlla ferrats.
  5. Poseu-los sobre la cassoleta o el plat, i ja ho podeu servir!

El consell

Aquestes cassoletes també us quedaran delicioses si hi afegiu uns quants bolets. Per fer-ho, només heu de coure els bolets en una paella fins que deixin anar tota l’aigua. Quan estiguin a punt, els afegiu als pèsols i el pernil.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: