Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la sípia. Amb les potes feu un brou per coure els pèsols, i amb el cos feu-ne dues parts iguals i congeleu-les juntes. Quan estiguin congelades, talleu-les amb la màquina de tallar embotits.
  2. Esclovelleu els pèsols de la tavella. Piqueu la ceba i l’all tendre.
  3. Per a l’oli de soja: barregeu els 100 ml d’oli d’oliva amb la soja.
  4. Per a l’escuma d’ametlla crua: mescleu la pasta pura d’ametlla i la llet amb l’ajut d’una batedora. Ompliu el sifó amb dues càrregues.
  5. En una cassola poseu un raig d’oli i afegiu-hi la ceba i l’all. Deixeu que cogui sense que agafi color. Tireu-hi els pèsols i el brou de sípia i tapeu-ho tot. Coeu-ho 5 min evitant que quedi líquid.
  6. Muntatge: poseu els pèsols en un plat fondo. Al mig del plat, poseu-hi l’escuma d’ametlla, les tallarines de sípia poc saltades en una paella i els germinats per sobre. Acabeu-ho amb un cordó d’oli de soja al voltant.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: