Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Bateu els ous i el sucre fins que agafin un to blanquinós. Afegiu-hi l’oli de gira-sol, a poc a poc, i remeneu fins que quedi integrat.
  2. Barregeu la farina, la sal i el llevat. Afegiu-ho a la barreja d’ous, sucre i oli. Amb una llengua pastissera, aneu remenant tot el conjunt perquè no s’abaixin els ous batuts.
  3. Poseu-hi la pastanaga ratllada.
  4. Engreixeu i enfarineu un motlle. Aboqueu-hi la massa de pastanaga, feu-la coure 30 min, a 180 ºC. Quan el pa de pessic estigui a punt, traieu-lo del forn amb molta cura i deixeu-lo refredar.
  5. Per al glacejat: bateu la mantega amb el sucre fins a aconseguir una crema molt fina. Afegiu-hi el formatge (procurant que no sigui fred) i la vainilla.
  6. Escampeu la crema per sobre del pastís, deixeu-la refredar i ja el podeu servir.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: