Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. En un bol, bateu els ous amb el sucre fins a emblanquir-los, és a dir, fins a aconseguir que es tornin blancs i escumosos.
  2. En un recipient apte per a microones, poseu la xocolata amb la mantega. Poseu-ho al microones 2 min, a potència màxima, fins que es fonguin.
  3. Demaneu ajuda a un adult per treure el motlle del microones. Aboqueu-hi els ous batuts i barregeu-ho bé.
  4. Amb molta delicadesa, integreu-hi la farina barrejada amb el llevat químic. En cuina, feu servir la paraula 'integrar' per referir-nos al fet de barrejar molt bé dos ingredients diferents, de manera que es fusionin i formin una massa homogènia.
  5. Engreixeu i enfarineu un motlle.
  6. Aboqueu la barreja dins el motlle i coeu-ho al forn, a 180 ºC, 25 min.
  7. Demaneu ajuda a un adult per treure el motlle del forn. Deixeu refredar el brownie i, quan sigui fred, ja us el podeu menjar!

El consell

  • Us agrada la fruita seca? Aquest pa de pessic queda boníssim si n’hi afegiu una mica. Podeu provar, per exemple, amb unes quantes nous. Només les heu de trencar una mica i posar-les dins la barreja. Veureu com us agrada el resultat!
  • Podeu convertir aquest pa de pessic en unes postres espectaculars si el serviu acompanyat d’una bola de gelat de vainilla i una mica de fruita vermella per sobre. També us quedarà boníssim si poseu uns bocinets de plàtan dins la massa.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: