Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla amb aigua bullent, escaldeu les fulles de kale 30 s i retireu-les ràpidament a un recipient amb aigua freda, per aturar-ne la cocció. Eixugueu-les bé amb paper de cuina absorbent.
  2. En un processador d’aliments, tritureu els festucs amb l’oli i l’all. Afegiu-hi, si voleu, un xic d’aigua, perquè quedi més suau.
  3. Incorporeu-hi la col kale i continueu-ho triturant.
  4. Afegiu-hi el parmesà, la sal i el pebre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: