Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla gran a escalfar amb aigua i sal, llorer, una ceba, la pell de la llimona i els peus de porc, i deixeu-ho bullir 1 h 30 min. 
  2. Escorreu els peus i deixeu-los refredar. Passeu-los per farina i fregiu-los en una paella; reserveu-los i reserveu també una part del brou de bullir-los. 
  3. Bulliu els cargols amb herbes aromàtiques. Prepareu un sofregit amb la ceba restant i els tomàquets en una cassola gran. Afegiu-hi els cargols bullits i els peus reservats. 
  4. Passeu per una paella les salsitxes tallades i afegiu-les a la cassola, amb una mica del brou reservat de bullir els peus. 
  5. Deixeu-ho bullir lentament uns 40 min i, mentrestant, preparareu una picada amb els alls, les ametlles, el julivert, els carquinyolis i un pessic de bitxo. Deixeu-ho coure lentament 30 min més i ja estarà a punt per servir.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: