Preparació
Poseu els peus de porc en remull perquè perdin tota la sang. Poseu una cassola al foc amb una mica d’oli d’oliva, estofeu les verdures netes i tallades fines fins que quedin daurades. Saleu-ho. Afegiu-hi els peus de porc i cobriu-los d’aigua. Afegiu-hi les espècies i torneu-hi a tirar una mica de sal. Tapeu l’olla o la cassola i deixeu-ho coure a foc moderat 3 h. Després, retireu els peus del brou i traieu-ne tots els ossos. Poseu-los plans en una safata i, al centre, cobriu-los amb el foie que prèviament haureu passat per la paella. Enrotlleu els peus farcits i emboliqueu-los amb el film transparent. Poseu-los a refredar a la nevera. Quan estiguin freds, retireu-ne el film transparent i emboliqueu-los amb una mantellina, prèviament netejada amb força aigua freda. En una cassola amb oli d’oliva calent, daureu els peus i cobriu-los amb el brou de la cocció, que haureu colat abans. Deixeu-ho coure 15 min. Per servir-los, talleu-los a racions individuals, els glacegeu amb la seva salsa i, si cal, hi poseu una mica de mantega perquè la salsa quedi més brillant. Acompanyeu-ho amb uns rovellons saltats.