Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Poseu els peus de porc en remull perquè perdin tota la sang. Poseu una cassola al foc amb una mica d’oli d’oliva, estofeu les verdures netes i tallades fines fins que quedin daurades. Saleu-ho. Afegiu-hi els peus de porc i cobriu-los d’aigua. Afegiu-hi les espècies i torneu-hi a tirar una mica de sal. Tapeu l’olla o la cassola i deixeu-ho coure a foc moderat 3 h. Després, retireu els peus del brou i traieu-ne tots els ossos. Poseu-los plans en una safata i, al centre, cobriu-los amb el foie que prèviament haureu passat per la paella. Enrotlleu els peus farcits i emboliqueu-los amb el film transparent. Poseu-los a refredar a la nevera. Quan estiguin freds, retireu-ne el film transparent i emboliqueu-los amb una mantellina, prèviament netejada amb força aigua freda. En una cassola amb oli d’oliva calent, daureu els peus i cobriu-los amb el brou de la cocció, que haureu colat abans. Deixeu-ho coure 15 min. Per servir-los, talleu-los a racions individuals, els glacegeu amb la seva salsa i, si cal, hi poseu una mica de mantega perquè la salsa quedi més brillant. Acompanyeu-ho amb uns rovellons saltats.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: