Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i talleu els peus de porc en quatre trossos. Poseu-los en una cassola i enrossiu-los amb la ceba, la cabeça d’alls, els tomàquets i les herbes aromàtiques. A continuació, flamegeu-los amb el conyac.
  2. En un bol a part deixateu la farina, el pebre vermell i la canyella amb prou aigua per poder cobrir després els peus. Un cop ho tingueu fet, tireu-ho a la cassola amb els peus. A mitja cocció afegiu-hi la picada catalana, el moscatell, les prunes i els pinyons, i deixeu que els peus es coguin fins que estiguin tous, aproximadament durant 1 h i 30 min. Us recomanem que cuineu el plat un dia abans de menjar-lo.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: