Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Primer de tot, bulliu els peus durant una hora i mitja, aproximadament, amb aigua, una ceba, una pastanaga i una fulla de llorer. Un cop cuits, escorreu-los, enfarineu-los i fregiu-los en una paella amb oli. Cal tenir en compte que s’han de tapar perquè esquitxen.
  2. Passeu pel colador l’oli de fregir els peus, poseu-ne un raig dins la cassola i sofregiu l’altra ceba tallada petita i el tomàquet tallat a talls grossos. Poseu-hi els peus i cobriu-los amb aigua. Deixeu que arrenquin el bull.
  3. Prepareu una picada d’ametlles, alls i julivert i afegiu-la a la cassola. Deixeu-ho bullir 10 min. Apagueu el foc.
  4. Nota: podeu fer els peus amb naps tallats, bullits, enfarinats i fregits. Afegiu-los a la cassola uns minuts abans d'apagar el foc. També podeu acompanyar-los amb bolets, cargols…

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: