Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els peus de porc en una cassola amb aigua freda, dues cebes senceres, les fulles de llorer, sal i la copa de vi blanc, i deixeu-ho bullir 2 h 30 min a foc mitjà. Aneu afegint-hi aigua, si cal.
  2. Deixeu-ho refredar una estona i desosseu els peus: ha de quedar la meitat del peu sencera.
  3. Per al farciment de ceps i botifarra negra: feu un sofregit de ceba tallada fina, amb els ceps laminats petits i la botifarra negra sense budell. 
  4. Poseu la mantellina en aigua 10 min, per netejar-la.
  5. Per al muntatge: agafeu mig peu i farciu-lo amb la farsa de ceps i botifarra negra. Poseu-hi l’altra meitat de peu a sobre i emboliqueu-ho tot amb la mantellina, donant-li forma de peu.
  6. Poseu-ho al forn 15 min, a 220 ºC.
  7. Ho podeu acompanyar amb una Parmentier de patata.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: