Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu una paella al foc i coeu-hi la massa, 2 min. Gireu la massa i coeu-la per l’altre costat. Mentre es cou, unteu-la amb la salsa romesco i poseu-hi la ceba caramel·litzada i el formatge de cabra per sobre.
  2. En una altra paella, coeu l’albergínia, tallada a rodanxes, i la xicoira, tallada a tires fines, sense gens d’oli.
  3. Quan la piadina s’hagi enrossit, retireu-la del foc i poseu-hi l’albergínia i la xicoira repartides per sobre. Afegiu-hi un raig d’oli d’oliva i doblegueu-la abans de servir-la.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: